Powered By Blogger

duminică, 19 februarie 2012

Cum stii ca iubesti cu adevarat?

Stiu ca de obicei barbatii nu vorbesc de iubire sau o confunda cu sexul. Ok, daca esti barbat si citesti si iti spui in gandul how to heal a broken heart 001 300x281 Cum stii ca iubesti cu adevarat?tau “nu e adevarat, eu sunt diferit” iti reamintesc ca in prima propozitie am mentionat de obicei icon smile Cum stii ca iubesti cu adevarat?
Prin urmare, acest mesaj este pentru tine, fie ca esti barbat si iubesti o femeie, fie ca esti femeie si iubesti un barbat….
Ce e inima noastra? Ce este iubirea? Ce inseamna sa te daruiesti si sa primesti daruirea cuiva? Cat de departe merge dragostea? Exista limite in timp sau de intensitate pentru a spune sau a decide care este maximul si minimul iubirii?
Cand iubesti pe cineva faci orice. Faci orice lucru nebunesc posibil pe care nu il poti explica mai apoi logic indiferent cat de mult ai incerca. Esti in stare sa muti luna si sa stingi soarele. Esti gata sa negi adevarul sa crezi o minciuna – sunt momente in care chiar crezi ca poti zbura cu adevarat icon smile Cum stii ca iubesti cu adevarat?
Cand iubesti pe cineva incepi sa intelegi timpul, sa cunosti densitatea secundei fara ea/el si sa dai greutate cuvintelor de despartire si ramas bun. Cand iubesti stii sa apreciezi cuvinte, priviri, mirosuri, faramituri si banalitati pe care nu le observa nimeni; sau daca le observa o fac doar pentru a “elibera zona de deseuri”.
In lumea de astazi, parca tot mai putin conteaza si sunt luati in seama cei care iubesc cu adevarat. Avem de-a face cu tot mai multe inimi frante, cu vise spulberate, cu familii nefericite, cu sotii bleedingrose Cum stii ca iubesti cu adevarat?care isi plang nefericirea in chinuri mute si barbati care in public sunt galanti si atenti, iar acasa inexistenti.
Cum stii ca iubesti cu adevarat? Este o halta sau statie a unui tren numit viata, in care te dai jos, cumperi iubire si iei loc fericit ca ai reusit sa “mai prinzi si tu ultima bucata”? Ce se intampla cand dupa o perioada ajungi la concluzia ca omul de langa tine nu e cel/cea pe care l-ai crezut?
Stiu persoane care isi zic in sinea lor “Sunt fericita! Sunt fericita!” si vorbele astea suna gol in inima lor fara nici o reverberanta, deoarece de mult nu mai este pasiunea si focul in acea relatie care sa dea sens si palbabilitate sentimentelor. Cum stii ca iubesti cu adevarat? Nu stii….simti! Trebuie sa renuntam la ideile despre iubire si sa incepem sa simtim iubirea, sa o dam si astfel o vom si primi. Iubirea este cel mai pretios dar pe care un om il poate da altui om. Nu tine de creier, nu tine de stomac, nu tine de bani sau pozitie sociala… totul se rezuma la TINE, dat pentru toata viata CUIVA, pentru ca impreuna sa fiti completi, una, o singura fiinta, de nedespartit.
Iubirea adevarata nu se va sfarsi niciodata! Vreau sa va las, pe voi toti indragostitii, casatoritii si viitor-indragostitii cu un cantec drag inimii mele: “Endless love” cu Mariah Carey si Luther Vandross. Dati boxele la mediu (la maxim numai stricati efectul) si incercati sa urmariti versurile…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu