Powered By Blogger

duminică, 18 martie 2012

Dragostea doare...

De ce dragostea doare?Cred ca fiecare dintre noi la un moment dat isi pune aceasta intrebare!


Dragostea doare datorita minciunii si inselatoriei partenerului. Doare pentru ca tot ce astepti este sa ti se raspunda cu aceleasi sentimente si de cele mai multe ori te arzi si apar pareri de rau.Dupa care urmeaza ginduri negre, lacrimi, nopti nedormite, faci cele mai prostesti lucruri care pina atunci iti erau interzise, fumezi, te droghezi si multe alte lucruri prostesti si daunatoare.Dar faci toate astea din durerea ce o simti, crezind ca iti va fi mai bine, isa  nimic nu se schimba, te doare si durerea e din ce in ce mai mare...
Iti dai o multime de intrebari la care nu gasesti nici un raspuns, si acest lucru te face sa te simti si mai rau...
Trebuie sa fii puternic, pentru ca altfel nu poti fi, caci cei ce te iubesc isi fac griji pentru tine si trebuie sa fii puternic de dragul lor daca nu pentru tine insati!!!
Stiu cei aia suferinta din dragoste, am suferit enorm si inca mai sufar, ranile inimii nu se vindeca atit de usor, uneori e nevoe de ani, alteori, ramin pe viata, cred ca rana mea e una din cea dea doua categorie, insa asta este, trebue sa mergi mai departe si sai faci fericiti pe cei ce te iubesc, cu toate ca in inima ai durere!
Tutusi  iubirea este acel sentiment care te inalta si apoi te coboara, care te ucide si renaste in acelasi timp.Tot iubirea, cuprinde si dezamagiri dintre care unele au un impact asupra intregii vieti…. 
Destramarea unei relatii provoaca una dintre cele mai mari dureri pe care le putem simti in cursul vietii, care ne marcheaza care ne sileste sa traim in chin si dezamagire.
Trebuie sa intelegem ca, toti avem nevoie de dragoste, pentru ca  toti simtim nevoia sa iubim, de aceea este uman si firesc.
Se spune că, durerea ne este necesară ca să trăim!
Uneori dureros este faptul, ca refuzam sa mai credem in iubire, si totusi incercam sa ne luptam cu fiinta noastra, doar pentru ca stim ca iubirea este un sentiment prea pur si prea frumos pentru a fi inlaturat...


         Si pentru ce traim?
Insa sa ne gandim putin, ca o viată fără durere, fără dragoste, fără nimic, de ce ar mai merita trăită?
Pentru plăcere? Atunci vom ajunge în asa fel încât plăcerea continuă va ajunge, să nu ne mai satisfacă!
Ar trebui să învăţăm să acceptăm imperfecţiunile acestei lumi, ale oamenilor. Iar dupa fiecare lovitura, sa invatam sa fim mai puternici, mai antrenati pentru capcanele vietii.
Asadar, trebuie sa intelegem ca iubirea functioneaza ca un drog.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu